BE the best & most authentic 
version of YOU, happy, free, radiant,
successful and alive!

Within a space held with so much compassion and zero judgement true transformation can happen.. 

 

De elementen...

De-armouring
Massages
Energetic Therapy
Yoga & meditation
Meer weergeven
 

Bodywork met de-armouring 


Bodywork (emotioneel lichaamswerk) bestaat uit verschillende elementen om fysieke, mentale & emotionele spanningen los te laten, waardoor er weer een gezonde stroming kan ontstaan. Het laadt je op, brengt je dichterbij jezelf, het geeft je nieuwe inzichten, het laat patronen zien en doorbreken, je voelt je daarna levendiger, meer verbonden, lekkerder in je vel, gelukkiger en dat ga je ook uitstralen!

Het lichaam slaat spanningen, gedachtepatronen, trauma en onverwerkte gebeurtenissen op. Hierdoor wordt ons fysieke lichaam ongevoeliger en verhard. En doordat de realiteit wordt waargenomen door een sluier van emoties kan dit de kwaliteit van leven beïnvloeden.

 

Het is een ingenieuze manier waarop het lichaam ons wilt beschermen! Vooral op momenten wanneer we heel erg kwetsbaar waren en/of nog niet klaar waren om heftige gebeurtenissen of trauma te verwerken, kunnen er vele lagen armour (letterlijk vertaald ‘bepantsering’) in ons systeem opgebouwd zijn. Belangrijk is dat we dit pantser weer wegnemen wanneer we de emoties wel kunnen dragen en verwerken, de-armouring, zodat het lichaam zich licht, levendig en gezond kan voelen!   

Een bodywork sessie kan uit verschillende elementen bestaan. Vooraf bespreken we wat je intenties zijn, waar ik rekening mee mag houden, en zal ik delen wat je ongeveer in de sessies kunt verwachten. Ik werk met verschillende soorten technieken van de-armouring: pressure points, breathwork (ademwerk of pranayama), yoga, energetisch werk, TRE (Trauma Release Exercises), en ik start vaak met massage of Ito Thermie om het lichaam in een diepe ontspanning te brengen. Bodywork is dus altijd maatwerk, afgestemd op wat je op dit moment in jouw leven nodig hebt. Gebruikelijk zijn een reeks van sessies nodig, om alle lagen door te gaan, en het lichaam volledig te openen.  

  • Facebook Social Icon

Like mijn   facebook page, en blijf op de hoogte    

Acu-point heat treatment   
(Ito Thermie)

Ito Thermie is een unieke en zeer effectieve warmte-stimulerende therapie die in Japan hoog aangeschreven staat. De elementen van thermale stimulatie, drukpunt therapie, massage en aroma therapie komen hierbij samen. Ito Thermie stimuleert de bloed en lymfe circulatie, het hormonale en autonome zenuwstelsel via de huid.
 

De essence sticks die gebruikt worden zijn zorgvuldig samengesteld uit 7 geneeskrachtige planten, oa. moxa, ceder, Japanse mispel, Keihi en andere voedende bestandsdelen die bekend staan om hun helende werking. Door het hele lichaam hiermee te behandelen krijgt de stofwisseling en het immuunsysteem een boost, en de warmte werkt nog lang na in het lichaam. Veel kwalen ontstaan doordat het lichaam veel kou in zich mee draagt, door deze behandeling kan deze onderkoeling van het lichaam hersteld worden waardoor het zelfgenezend vermogen een enorme boost krijgt.

  

In Nederland zijn er slechts een handvol mensen die deze exclusieve vorm van warmtetherapie geven, daarom voelt het als een eer dit te mogen delen! 

 
 

Ayurveda betekent letterlijk ‘de wetenschap van het leven’ en is de traditionele gezondheidsleer van India, liefst 5000 jaar geleden is deze leer op schrift vastgelegd. Deze oude holische leer beschrijft de effecten van de 5 elementen in het kosmische systeem ( aarde, water, lucht, vuur en ether) op ons individuele systeem, en hoe wij deze op natuurlijke wijze in balans kunnen brengen en houden.

Ayurveda onderscheidt 3 doshas (de verschillende principes van de menselijke constitutie): vata, pitta en kapha, en iedere constitutie vraagt om zijn eigen behandeling en dieet om gezond en fit te blijven.  

 

Massage is een belangrijk onderdeel binnen de Ayurveda, en wordt omschreven als de opruimer van ouderdom en verlengt de levensduur.

 

Een heerlijk stukje Indiase ontspanning in Nederland...


De Ayurvedische massage is een diepe massage die de bloedsomloop bevordert, blokkades opheft en afvalstoffen verwijdert. Ook ondersteunt deze het afweersysteem en versterkt de immuniteit. De massage bestaat uit het masseren van de verschillende spiergroepen in combinatie met het stretchen (het oprekken van de spieren), en brengt het lichaam weer in balans. Het stretchen tijdens de massage is vooral belangrijk om energieblokkades op te heffen, zodat er weer een gebalanceerde stroom van de prana (levensenergie) mogelijk is.
 

Voorafgaand aan de massage zal door middel van een polsdiagnose nagaan worden welke dosha er op dit moment het meest overheerst en daar zal de olie op worden aanpast. Er wordt altijd gewerkt met warme olie, en in een aangename, ontspannen sfeer zodat je jouzelf gemakkelijk kunt overgeven aan de weldaad van de massage.

Ayurvedic massage

Energetic massage

Opladen, diep ontspannen, genieten, en helemaal de tijd nemen voor jezelf en je overgeven aan deze liefdevolle massage. Hierbij worden massagetechnieken met energiewerk gecombineerd, om jouw lichaam in alle lagen te balanceren,te zuiveren, de mind te kalmeren, waarin je jezelf helemaal kan laten zakken in jouw blissful moment.   

Deze vorm van holistische massage is er niet op gericht om diepe processen op te starten in het lichaam zoals bij bodywork, al mag alles er zijn wat er zich aandient. Mijn persoonlijke overtuiging is dat het goed is om ook daar voldoende integratietijd voor te nemen, diepe onspanning en soulfull leven helpt daarbij. Energetische massage is daarom ook een ideale afwisseling op bodywork, en voor iedereen weldaad die graag investeert in zichzelf. 

Hot stone massage

Verwarmen, aarden en intens genieten van deze divine massage met warme oerstenen die ik van onze eigen zeewateren heb gekregen. 

Op verschillende plekken van het lichaam zal ik deze stenen plaatsen, zodat de warmte diep mag doordringen. Ondertussen masseer ik het lichaam, met de handen maar ook met de hotstones. Pure ontspanning in overvloed!  

Opu Huli (buikmassage)

Deze Hawaiiaanse massage brengt de organen weer op de juiste plek wat direct een positief effect heeft op de stofwisseling, en er kan voller geademd kan worden. Ook ontstaat er een betere stroming van levensenergie, en mogen vastzittende emoties losgelaten worden. Een boost voor je gezondheid! 


 

Volgens de Hawaiiaanse traditie zitten de emoties, onze gut feelings, jkennis, spirit, in onze buik. Ook de navel (piko) is verbonden met onze voorouders. Als het goed zit in je buik, heeft dat een effect op alle lagen van jouw wezen!. 

 

Hatha yoga
met Tantric vinyasa flow


 

Wil je in jouw drukke leven meer rust en balans brengen, zodat jij krachtiger, gelukkiger en succesvoller kan zijn? Dan is deze yoga iets voor jou!

Onze body, mind & soul zijn nauw verbonden met elkaar. Niet geuite emoties en spanningen kunnen in ons lichaam vast komen te zitten, maar ook een soepel of juist stijf lichaam heeft direct invloed op ons leven, en de mate waarin we ons ontspannen en gelukkig voelen.

Hatha Yoga werkt vanuit beide richtingen, en brengt de body en mind weer terug in balans, met als resultaat dat je gelukkiger, ontspannen en krachtiger zult zijn, wat direct invloed zal hebben op jouw dagelijks leven.

  • Facebook Social Icon

Like mijn   facebook page, en blijf op de hoogte    ♥

Waar is Hatha yoga met Tantra vinyasa ontstaan? 

Het woord Yoga, afgeleid van het Sanskriet werkwoord ‘Yuj’ betekent  ‘verbinden’, de verbinding tussen body, mind en universum. Yoga brengt balans, kracht, gezondheid en stroming; fysiek, mentaal en in het bewustzijn
 

Hatha Yoga is de oudste vorm Yoga, de wortels van vele hedendaagse Yoga vormen. Hatha betekent het verenigen van polariteiten, Ha staat voor zon, het mannelijke, tha staat voor maan, het vrouwelijke. 
 

Traditionele Hatha Yoga is een holistisch yogi pad, een compleet systeem om de mind en ons lichaam te balanseren, inclusief asana (fysieke houdingen), shatkriya  (zuivering), mudra (gebaren), pranayama (ademhaling technieken), en meditatie. Hatha Yoga beoefend in het westen bestaat voornamelijk uit asana, en populair om het ontspannende en stress verminderende effect.
 

Tantric Vinyasa is in wezen een combinatie van Yang (actieve) en Yin (ontvankelijke) stijlen, naast het lichaam ook gericht op ons chakrasysteem en subtiele energiekanalen. De les begint met dynamische staande sequenties, die adem en beweging verbinden. Later in de les worden asanas  langer aangehouden, meer meditatief, en naar binnen gericht.

(Dynamische) meditaties


Dynamische meditaties zijn speciaal voor de westerse mens ontwikkeld, om de spanningen in de mens te transformeren. Hierna is het dan pas mogelijk om echt volledig bewust te ZIJN, dat is de betekenis van meditatie.  

 

De meditaties van Osho zijn de meest bekende, en zijn tot in elk detail in perfectie ontwikkeld om de 'mind' van de mens te zuiveren en tot stilte te kalmeren.

 
 

Energetic Therapy
ontwikkeld door Janosh

 

Energetische Therapie is een bijzonder effectieve methode waarmee direct tot in de kern van het onderbewustzijn knelpunten aan het licht gebracht worden. Er wordt gewerkt met de geometrische hologrammen, waarmee een verbinding gelegd wordt naar diepe lagen in jouw onderbewustzijn. Hiermee kan ik scannen wat waar er blokkades bevinden in jouw systeem, waarbij deze aan het licht mogen komen en zo nodig liefdevol getransformeerd mogen worden.

Heilige Geometrie, de alles-verbindende bouwstenen van ons universum, kun je beschouwen als de taal van ons onderbewustzijn en wordt in deze gebruikt om verbinding te leggen met je diepste kern. De boodschappen die jij meekrijgt zijn handige tools die je kunt gebruiken in jouw proces.

 

 

Tarieven

Bodywork sessie

90 min intake & body scan € 125
 

120 min de-armouring € 175 
traject per 5 sessies € 800 (ipv 875)

180 min de-armouring € 260
traject per 5 sessies € 1200 (ipv 1300)

gebruikelijk is om een traject af te stemmen, voor een complete en blijvende transformatie, en voor een gegarandeerde plek in de agenda. 

 

Ayurvedic massage 

75 min € 75


Energetische massage

75 min € 75Hot Stone massage

75 min € 80


Opu Huli Buikmassage 
 

60 min € 60


Massages zijn uit te breiden met 30 min Ito Thermie voor € 50Energetic therapy Janosh

per sessie van 45 min €  55Tip! pakketprijs 10x massage 10% korting (in een keer te voldoen)


Na betaling vooraf is de afspraak definitief, voorkeur op rekening (kan met tikkie) 

Annulering kosteloos kan tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak

Tarieven sessies zijn inclusief 21% btw

Yoga 

Les van 75 min + kopje thee
 

5 lessenkaart € 50 

10 lessenkaart € 95

losse les €12,50 

prive les 75 min € 65

Dynamische meditatie & workshops

Check de facebook page voor de agenda of neem contact op:
 

                      klik hier


Voor bedrijfsyoga, events of retreats neem aub contact op.

 

  • Facebook Social Icon
 

About Esther...

Over de hele wereld heeft ze haar pad bewandeld voor haar leringen, van krachtplaatsen in Midden en Zuid Amerika, Tibetaanse kloosters, en Indiase ashrams, tot haar nieuwe thuis op de Zeeuwse bodem. 

Haar eerste liefde in bewustzijnswerk was Osho, waar ze al rond haar 20e per toeval zijn boek Tantra visie in handen kreeg. Later kwam ze in aanraking met de dynamische meditaties, en heeft ze in een Osho ashram verbleven in India waar ze ook voor haar Yoga Teacher Training is gecertificeerd (200 hr Hatha Yoga & Traditional Tantra). In 2004 heeft zij de lessen voor Reiki III Master eigen gemaakt met vele verdiepingen hierop. Na een periode waarin zij veel mooie levenslessen mocht ontvangen had ze dit stuk lichtwerk uitgebreid met Mahatma Avatar basic, en Energetic Therapy van Janosh.

Zij heeft door de jaren heen van respectabele teachers exclusieve
therapieën mogen leren zoals body-dearmouring (11 days practioner, 7 days induction, 4 days female sexuality), ISTA 1, Ayurvedische massage en hotstone, Ito Thermie. Verder heeft zij een passie voor vechtsport, voeding, ademwerk, buikdans, ecstatic dance, human design. Al deze elementen samen vormen een prachtige fundering waarmee ze je liefdevol kan begeleiden, waarbij je helemaal jezelf mag zijn zonder oordeel, en je het volgende hoofdstuk mag schrijven van jouw levensboek. 

" DivineYou is ontstaan uit mijn passie, om mensen echt te zien stralen, in hun grootsheid te zien stappen, en om alle gifts die ik heb mogen ontvangen, nu te kunnen delen. " Esther 

 

Afspraak maken

Bel 06 303 404 63 voor het inplannen van een afspraak of voor meer informatie (berichtje mag ook, dan bel ik u terug) 

U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier onderaan de pagina.  

  • Facebook Social Icon

Like mijn   facebook page, en blijf op de hoogte    ♥

 
  • Facebook Social Icon

Tel: +316 303 404 63


Bezoek op afspraak

Locaties:

Middelburg
Wolphaartsdijk
Koudekerke
(Provincie Zeeland)
 &
Almere

​© 2017 by DivineYou 

Hotstone